Χρόνια Πολλά Ελλάδα!

0
5995

Χρόνια Πολλά Συνέλληνες! Χρόνια Πολλά Ελλάδα!
Χρόνια Πολλά στον Ελληνισμό σε όλη τη γη!

Καθώς οι παρελάσεις έχουν ματαιωθεί στο πλαίσιο των μέτρων αποτροπής της εξάπλωσης του κορωνοϊού, θα προσπαθήσουμε να καταγράψουμε εδώ τις εκδηλώσεις τιμής για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ας βάλουμε όλοι μαζί στόχο να ξεπεράσουμε την πρωτοφανή αυτή απειλή με ενότητα και αυτοπειθαρχία, ώστε του χρόνου να γιορτάσουμε την επέτειο των 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία με όλη την επιβαλλόμενη λαμπρότητα.

Στις 11.00 πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη προς τιμήν των ηρώων της Επανάστασης του 1821, ενώ πάνω από την πλατεία Συντάγματος έγινε διέλευση τεσσάρων μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας και 6 ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού και του Πολεμικού Ναυτικού.

https://www.youtube.com/watch?v=lRNVoCbwDPY

Στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου, έγινε απόδοση τιμών από τη Φρουρά στη Σημαία, με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και ταυτόχρονη διέλευση ενός ζεύγους μαχητικών F – 16 της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο στη συνέχεια πέταξε πάνω από Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Λήμνο, Λέσβο και Χίο.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν διελεύσεις μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε πολλές άλλες πόλεις και νησιά όλης της επικράτειας (Καστοριά, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Πρέβεζα, Άκτιο, Μεσολόγγι, Χανιά, Κω, Ρόδο, Καστελόριζο, Κάρπαθο, Κάσο, Άγιο Νικόλαο, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Πάτρα, Τρίπολη, Σπάρτη, Καλαμάτα, Γύθειο, Πύργο, Άραξο, Λάρισα, Βόλο, Σκύρο, Σάμο, Ψαρά, Κάλυμνο και Πάτμο).